BADKAMERS & MORE

Pand Sanidutch Enschede
Showroom Sanidutch
Shower

Over mij

Een badkamer is een badkamer, maar je mag best iets meer doen voor een klant dan alleen het installeren van een badkuip. Tenminste, zo denk ik erover.

Hallo, ik ben Sevak Akobian en ik ben de eigenaar van SaniDutch in Enschede. Zo’n 4.5 jaar geleden ben ik dit sanitairbedrijf gestart met het idee dat ik dingen anders kon doen. Want toen ik 11 jaar geleden begon met het verkopen van sanitair in Enschede en omgeving, merkte ik al snel dat het bij andere bedrijven alleen om winst ging. Het doordrukken van producten bij de klant. En zo snel als het bad in de badkamer stond, hield de service op.

Maar daar sta ik niet achter. Ik behandel je als klant net zoals ik zelf behandeld zou willen worden: ik probeer zo goed als ik kan je nieuwe badkamer te realiseren. Met maatwerk ga ik net dat stapje verder voor je om de badkamer te maken die jij in gedachte hebt.

Kom anders eens een kopje koffie doen. Je kan altijd binnenlopen in de showroom voor een vrijblijvend gesprek om je badkamerwensen te bespreken. Ik maak dan een 3D-model voor je, waarop je precies kan zien hoe je badkamer eruit gaat zien. En als je iets wil veranderen, dan kan dat gelijk. Zo weet je precies wat je krijgt en wat het kost.

Kom langs bij SaniDutch! De badkamerspecialist in Enschede die dan ook meer voor je doet dan alleen het installeren van een nieuwe badkamer.

Kom langs in de showroom!

Luxe badkamer
Luxe badkamer
Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen