Badkamer Overijssel

Bezoek onze badkamer showroom in Overijssel

Als je op zoek bent naar een badkamer in Overijssel, dan ben je bij SaniDutch aan het juiste adres. Wij hebben een prachtige badkamer showroom in Enschede. 

 

Bezoek onze showroom in het oosten van Overijssel en bewonder vele prachtige badkamers. Kom inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer in onze showroom. SaniDutch is dé badkamerspecialist van Overijssel.
We laten je altijd de nieuwste collecties zien: van design, moderne tot traditionele badkamers. SaniDutch heeft voor elke stijl en smaak de perfecte oplossing. 

Sanidutch heeft een prachtige showroom in Enschede

Nieuwste sanitair producten

We bieden je de nieuwste trends en stijlen als het gaat om sanitair producten. Ons assortiment bestaat uit badkamermeubels, ligbaden, wastafels, toiletten en douchecabines. We adviseren je graag over de verschillende soorten badkamermeubels zodat u een goede keuze kunt maken. 

Wastafel showroom in enschede
Kranen bekijken in onze showroom in Enschede

Maatwerk badkamers in Overijssel 

We ontwerpen en bouwen complete maatwerk badkamers in Overijssel die volledig aan je wensen voldoen. Tijdens het eerste gesprek besteden we veel aandacht aan uw persoonlijke voorkeuren. We doen er alles aan om je wensen goed in kaart te brengen en je droombadkamer waar te maken. Met veel zorg en aandacht kijken we samen met je naar alle verschillende elementen de badkamer. Van wandafwerking, tegels tot het gebruiksgemak en design.

Gratis 3D-ontwerp van je badkamer 

Op basis van jouw wensen maken wij een 3D ontwerp van de badkamer. Het 3D ontwerp geeft een prachtige visuele weergave van je badkamer eruit komt te zien. Daarnaast geeft het een goed beeld van de verschillende elementen van de badkamer en hoe deze op elkaar aansluiten.

 

Wanneer je het afgewerkte badkamerontwerp in 3D ziet, kun je feedback geven. Op basis van eventuele feedback passen we het 3D ontwerp aan. Wanneer je akkoord gaat met het 3D ontwerp en de offerte gaan we aan de slag met het realiseren van jouw droombadkamer. 

Badkamer ontwerpen

Bezoek onze badkamerwinkel in Oost Overijssel (Enschede)

Bezoek onze badkamer showroom in Enschede. We staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen met betrekking tot je nieuwe badkamer. We willen je zo goed mogelijk adviseren zodat we samen jouw droombadkamer kunnen maken. 

Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen