Badkamer renovatie in Enschede en omgeving

Wij van Sanidutch kunnen ons goed voorstellen dat u mogelijk opziet tegen de renovatie van uw badkamer. De wekenlange rommel, stof en mensen die bij u in- en uitlopen, als u een totale verbouwing overdenkt.

Misschien bent u toch nog best tevreden met uw huidige badkamer en kiest u toch voor een kleine renovatie. Zo kan het zijn dat u graag een nieuwe wastafel met lades wenst daar waar u nu nog een enkele wastafel zonder lade heeft. Misschien wilt u het bad eruit hebben om daar een nieuw was meubel met 2 grote brede lades te plaatsen.

Of u hebt een te hoge douchebak die eruit moet om zo een mooie nieuwe vlakke vloer te creëren. Of als u alleen een nieuw plafond plaatst met een aantal spots geeft dit uw badkamer een juiste verdeling van licht. 

 Zelfs alleen een nieuw toilet of een nieuwe tegel op de voorzet wand kan voor een compleet nieuwe aanblik zorgen.

Op basis van 51 waarderingen.
Angeline Hassing
Angeline Hassing
2022-01-29
Perfect. Goed advies
Alex Laan
Alex Laan
2022-01-24
Esther Bathoorn
Esther Bathoorn
2022-01-21
Erg fijn bedrijf. Ze luisteren naar je wensen, denken goed met je mee, prettige sfeer.
Jeroen Van Maarschalkerwaart
Jeroen Van Maarschalkerwaart
2022-01-20
Na uitvoerige overleg en in alle rust en naar volle tevredenheid tegels en toiletonderdelen kunnen uitzoeken. Alle materialen werden volgens afspraak en naar genoegen afgeleverd. De door Sanidutch aangetrokken aannemer was prima vakman en heeft naar volle tevredenheid werk afgeleverd waar wij heel blij mee zijn. Bij berekening van hoeveelheid tegels werd te veel gerekend en geleverd ( bijna een dubbele hoeveelheid dan nodig). Zonder probleem werd overschot aan tegels weer opgehaald en dezelfde dag ontvingen wij het teveel betaalde weer op onze rekening. Dus: in alle opzichten zijn wij tevreden met Sanidutch: een betrouwbare onderneming, die weet hoe ze klanten tevreden kunnen krijgen en maken!
mayk meijer
mayk meijer
2022-01-12
Marisol Boensma
Marisol Boensma
2022-01-12
Danae Kamp
Danae Kamp
2021-11-30
Goede en snelle service! Vriendelijke en behulpzame mensen!!
Frank Witteveen
Frank Witteveen
2021-11-17
We zijn erg content met de service en acties die SaniDuth levert. Sneller dan aangegeven werden de besteld spullen al geleverd en geïnstalleerd. Chapeau!!!! Frank
M S
M S
2021-11-15
Heel professioneel, vriendelijk en snel hebben wij via Sanidutch ons toilet geheel laten vernieuwen. Heel tevreden! Geen moeite te veel, dankjewel Arjan!
Gijsbert ter Horst
Gijsbert ter Horst
2021-09-23

Wij komen graag langs om uw badkamer te bekijken

Wij hebben een aantal professionele monteurs in dienst, die nadat u bij ons in de badkamer showroom in Enschede bent geweest, bij u langskomen om de huidige situatie te bekijken. Ter plekke kan de installateur in overleg met u de mogelijkheden bespreken en aan ons doorlichten. 


Wilt u meer inspiratie? Wij laten u graag met trots badkamer renovatie projecten zien die wij in Enschede en omgeving hebben afgerond. Op die manier krijg je een beter beeld van wat voor soort stijl badkamer past bij uw wensen. 

Badkamer renovatie door Sanidutch
Kranen bekijken in onze showroom in Enschede

Badkamer renovatie tips:​

Als u dan toch overgaat op een totale badkame verbouwing geven we u hierbij een aantal tips om de doorgaans kleine ruimte van een badkamer ruimer te laten lijken. Een aantal tips die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze zijn. 

Grote badkamermeubels
Om kosten of ruimte te besparen is het misschien verleidelijk om bij een nieuwe badkamer niet goed overdachte keuzes te maken. Zo is het slim om voor grote meubels te kiezen, hiermee creëert u de illusie van meer ruimte. Als u lichte kleuren tegels gebruikt, maar ook een lichte kleur meubel kiest zal de badkamer ook ruimer ogen.


Geïntegreerde verlichting en lengte tegels
Een spiegel met geïntegreerde verlichting zal de ruimte mooi oplichten en diepte creëren. Als u gebruik maakt van lengte tegels (30×60 of meer) maakt het uw badkamer optisch breder. Als u gebruik maakt van hoogte tegels (60×60 of meer) maakt het uw badkamer optisch hoger. Een kleine badkamer wordt snel rommelig, als u de hoogte meters naast het meubel en spiegel juist gebruikt voor nog meer opbergruimte zal uw badkamer netjes en fris zijn.  

Foto’s van voor en na de badkamer renovatie

Elke badkamer heeft zijn eigen maatvoering en elke badkamer is door uw uiteindelijke keuzes uniek, wij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de beste mogelijkheden. 

Wij stellen het zeer op prijs dat als u tevreden bent u ons een aantal foto’ s wilt sturen van voor en na renovatie of verbouwing van uw badkamer. De foto’s geven ons een trots gevoel en voldoening aan ons werk. 

Met uw goedkeuring projecteren we deze dan ook op een groot diascherm bij ons in de showroom. Als u ons daar mee wilt helpen kunnen wij nieuwe klanten laten zien wat er allemaal mogelijk is met de kleine aanpassingen ofwel totale verbouwing van de badkamer ruimte. 
Badkamer ontwerpen

Beozoek onze showroom in Enschede

Wilt meer informatie over het renoveren van uw badkamer? Wij staan u graag te woord. Wij zien u graag in onze badkamer showroom in Enschede

Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen