Badkamer in Twente ​

Ben je op zoek naar een badkamerwinkel in de regio Twente? Wij hebben een prachtige badkamer showroom in Enschede. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie sanitair producten. Bezoek onze showroom en bewonder vele mooie badkamers in Twente. Kom inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer bij SaniDutch in Twente.

SaniDutch is de badkamerspecialist van Twente. In onze showroom laten wij u altijd de nieuwste collectie en de nieuwste innovaties zien.
Wij bieden verschillende soorten badkamers aan zoals luxe, landelijke, moderne en traditionele badkamers. SaniDutch heeft voor elke stijl en smaak de perfecte oplossing.

Sanidutch heeft een prachtige showroom in Enschede
Op basis van 51 waarderingen.
Angeline Hassing
Angeline Hassing
2022-01-29
Perfect. Goed advies
Alex Laan
Alex Laan
2022-01-24
Esther Bathoorn
Esther Bathoorn
2022-01-21
Erg fijn bedrijf. Ze luisteren naar je wensen, denken goed met je mee, prettige sfeer.
Jeroen Van Maarschalkerwaart
Jeroen Van Maarschalkerwaart
2022-01-20
Na uitvoerige overleg en in alle rust en naar volle tevredenheid tegels en toiletonderdelen kunnen uitzoeken. Alle materialen werden volgens afspraak en naar genoegen afgeleverd. De door Sanidutch aangetrokken aannemer was prima vakman en heeft naar volle tevredenheid werk afgeleverd waar wij heel blij mee zijn. Bij berekening van hoeveelheid tegels werd te veel gerekend en geleverd ( bijna een dubbele hoeveelheid dan nodig). Zonder probleem werd overschot aan tegels weer opgehaald en dezelfde dag ontvingen wij het teveel betaalde weer op onze rekening. Dus: in alle opzichten zijn wij tevreden met Sanidutch: een betrouwbare onderneming, die weet hoe ze klanten tevreden kunnen krijgen en maken!
mayk meijer
mayk meijer
2022-01-12
Marisol Boensma
Marisol Boensma
2022-01-12
Danae Kamp
Danae Kamp
2021-11-30
Goede en snelle service! Vriendelijke en behulpzame mensen!!
Frank Witteveen
Frank Witteveen
2021-11-17
We zijn erg content met de service en acties die SaniDuth levert. Sneller dan aangegeven werden de besteld spullen al geleverd en geïnstalleerd. Chapeau!!!! Frank
M S
M S
2021-11-15
Heel professioneel, vriendelijk en snel hebben wij via Sanidutch ons toilet geheel laten vernieuwen. Heel tevreden! Geen moeite te veel, dankjewel Arjan!
Gijsbert ter Horst
Gijsbert ter Horst
2021-09-23

SaniDutch is de badkamerspecialist in Twente

Samen met onze adviseurs inventariseren wij uw wensen en ontwerpen de badkamer van uw dromen die past binnen uw budget.

Wij geven u graag een persoonlijke service en wij helpen u graag bij al uw vragen. Onze professionele adviseurs weten hoe belangrijk het voor u is om een perfecte badkamer te creëren die past bij de rest van uw woning. Wij kijken naar uw inrichting, ruimte en wensen. Wij houden hier rekening mee bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer.

Wastafel showroom in enschede
Kranen bekijken in onze showroom in Enschede

3D ontwerp van uw badkamer in Twente ​

Voordat we aan de slag gaan met uw nieuwe badkamer maken we eerst een 3D-ontwerp. We maken de 3D tekening op basis van uw wensen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe badkamer precies aansluit op je wensen. Daarnaast krijg je een goed beeld van hoe de badkamer eruit komt te zien. Wanneer je akkoord gaat met het ontwerp en de offerte kunnen we starten met het realiseren van je droombadkamer.  Onze professionele installateurs staan altijd voor jet klaar

Groot aanbod aan sanitair producten​

We bieden in onze showroom daarnaast een grote verscheidenheid aan hoogwaardige sanitair producten van bekende merken. We zijn trots op ons assortiment wastafels, douches, baden, wastafels en toiletten. 

Bij SaniDutch zijn wij er niet alleen op gericht om je kwaliteitsproducten te leveren, maar streven we ook naar een hoge kwaliteit van service. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het adviseren over de juiste sanitair producten voor uw badkamer.

Wij zijn van mening dat een badkamer die zowel functioneel als mooi is, een perfecte aanvulling is voor een huis. Ons doel is om een badkamer te realiseren waar  je van kunt genieten en die tegelijkertijd aan al je wensen voldoet. 

Badkamer ontwerpen

Onze badkamer showroom in Twente

Je bent van harte welkom bij onze badkamerwinkel in Twente. U kunt altijd online een afspraak maken of contact met ons opnemen.
We helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer.

De badkamerwinkel  in Enschede (vlakbij Glanerbrug) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731). 

Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen