BADKAMERS & MORE

Badkamerinspiratie bij SaniDutch Enschede

Inspiratie voor je nieuwe badkamer, daar willen we bij SaniDutch in Enschede u graag bij helpen met enkele inspiratie tips. Een badkamer verbouwen of bouwen en opnieuw inrichten is een best grote klus, bij SaniDutch helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes.

Badkamers speciaal samengesteld om inspiratie uit op te doen dat hebben we bij SaniDutch, zodat u kunt zien wat er allemaal samengesteld kan worden. Het blijft natuurlijk uw eigen keuze wat uw stijl is en wat u mooi vindt. 

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

Sanidutch heeft een prachtige showroom in Enschede
Op basis van 51 waarderingen.
Angeline Hassing
Angeline Hassing
2022-01-29
Perfect. Goed advies
Alex Laan
Alex Laan
2022-01-24
Esther Bathoorn
Esther Bathoorn
2022-01-21
Erg fijn bedrijf. Ze luisteren naar je wensen, denken goed met je mee, prettige sfeer.
Jeroen Van Maarschalkerwaart
Jeroen Van Maarschalkerwaart
2022-01-20
Na uitvoerige overleg en in alle rust en naar volle tevredenheid tegels en toiletonderdelen kunnen uitzoeken. Alle materialen werden volgens afspraak en naar genoegen afgeleverd. De door Sanidutch aangetrokken aannemer was prima vakman en heeft naar volle tevredenheid werk afgeleverd waar wij heel blij mee zijn. Bij berekening van hoeveelheid tegels werd te veel gerekend en geleverd ( bijna een dubbele hoeveelheid dan nodig). Zonder probleem werd overschot aan tegels weer opgehaald en dezelfde dag ontvingen wij het teveel betaalde weer op onze rekening. Dus: in alle opzichten zijn wij tevreden met Sanidutch: een betrouwbare onderneming, die weet hoe ze klanten tevreden kunnen krijgen en maken!
mayk meijer
mayk meijer
2022-01-12
Marisol Boensma
Marisol Boensma
2022-01-12
Danae Kamp
Danae Kamp
2021-11-30
Goede en snelle service! Vriendelijke en behulpzame mensen!!
Frank Witteveen
Frank Witteveen
2021-11-17
We zijn erg content met de service en acties die SaniDuth levert. Sneller dan aangegeven werden de besteld spullen al geleverd en geïnstalleerd. Chapeau!!!! Frank
M S
M S
2021-11-15
Heel professioneel, vriendelijk en snel hebben wij via Sanidutch ons toilet geheel laten vernieuwen. Heel tevreden! Geen moeite te veel, dankjewel Arjan!
Gijsbert ter Horst
Gijsbert ter Horst
2021-09-23
Douche plaatsen

Samenstellen van jouw badkamer door inspiratie bij SaniDutch Enschede

Het samenstellen van jouw badkamer kan bij ons in de showroom. Om inspiratie op te doen is het belangrijk dat u weet wat er mogelijk is om uw droombadkamer te realiseren. Om alvast online een klein kijkje te nemen kunt u naar onze badkamer pagina voor inspiratie.

Bij SaniDutch kun je uit verschillende badkamers badkamermeubels, wastafels, douches en badkuipen kiezen. Van traditionele stijl tot hele moderne stijl, we bieden u gerust heel veel aan. 

Voor een mooie stijl, inspiratie en uitstraling is het het best als u bij ons in de showroom een kijkje komt neen voor de ideale inspiratie. In onze showroom kunt u op uw gemak alles bekijken en zo zien wat de mogelijkheden zijn met advies van onze specialisten. 

Wastafel showroom in enschede
Kranen bekijken in onze showroom in Enschede

Badkamerinspiratie voor stijlen in Enschede

Er zijn verschillende stijlen toe te passen in de badkamer, van luxe en modern tot een traditionele stijl. Dat geld niet alleen voor de gehele badkamer, maar ook voor alle onderdelen in de badkamer zoals bijvoorbeeld kranen, douchecabines, wastafels, toiletten en nog veel meer.

Ook kun je bijvoorbeeld de badkamermeubels verschillende stijlen meegeven bijvoorbeeld in de lades en de binnenkant. Van alles is mogelijk bij SaniDutch in Enschede dus voor badkamerinspiratie raden we u aan om bij ons langs te komen in de showroom. 

Het is belangrijk dat u goed uw eigen wens naar voren laat komen bij het samenstellen van uw badkamer. Welke stijl vindt u het mooist en wilt u die misschien wel combineren met een andere stijl? Met die vragen helpen we u graag verder.

De laatste trends

Bij ons in de showroom in Enschede zijn er meerdere keuzes van luxe uitstralingen. Wat zijn de laatste trends? Kunnen we die implementeren in de badkamers?

Bij SaniDutch zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends, deze willen we dan ook graag aan u laten zien. Dit zodat u een echt idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is met de laatste trends.

Hiervoor staan we u ook graag te woord, want misschien passen de laatste trends wel helemaal in uw plaatje en in uw droombadkamer. Een droombadkamer zorgt immers voor een rustgevend gevoel. Voor meer advies kun je altijd bij ons terecht.

Badkamer ontwerpen
Badkamer verbouwen

Meer badkamerinspiratie bij SaniDutch

Bij ons in de shoroom heeft u genoeg keuze! 

Als u badkamerinspiratie op wilt doen, kom dan gerust eens bij ons langs. Wij staan voor u klaar met een goed advies voor uw badkamer. Het kan namelijk soms best lastig zijn om een keuze te maken tussen de badkamers. Ga je voor een luxe badkamer of een traditionele? Verschillende keuzes waar we u graag bij helpen.

Kom bij SaniDutch in Enschede kijken en vind jouw ideale badkamer in de regio Twente.

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. 

De badkamerwinkel  in Enschede (vlakbij Glanerbrug) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731). 

Sanidutch in Enschede

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen