BADKAMERS & MORE

Mogelijkheden voor je nieuwe kraan bij SaniDutch Enschede

Ben je toe aan vervanging van je kranen of ben je simpelweg de badkamer of keuken aan het verbouwen? Dan is het natuurlijk ook noodzakelijk om kranen te kopen, daar helpen wij bij SaniDutch graag mee.

Bij SaniDutch in Enschede kun je veel verschillende soorten kranen kiezen, bijvoorbeeld heel mooi en modern of wat ouderwets. Bij SaniDutch Enschede nemen we je mee door deze keuzes.   

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

Op basis van 51 waarderingen.
Angeline Hassing
Angeline Hassing
2022-01-29
Perfect. Goed advies
Alex Laan
Alex Laan
2022-01-24
Esther Bathoorn
Esther Bathoorn
2022-01-21
Erg fijn bedrijf. Ze luisteren naar je wensen, denken goed met je mee, prettige sfeer.
Jeroen Van Maarschalkerwaart
Jeroen Van Maarschalkerwaart
2022-01-20
Na uitvoerige overleg en in alle rust en naar volle tevredenheid tegels en toiletonderdelen kunnen uitzoeken. Alle materialen werden volgens afspraak en naar genoegen afgeleverd. De door Sanidutch aangetrokken aannemer was prima vakman en heeft naar volle tevredenheid werk afgeleverd waar wij heel blij mee zijn. Bij berekening van hoeveelheid tegels werd te veel gerekend en geleverd ( bijna een dubbele hoeveelheid dan nodig). Zonder probleem werd overschot aan tegels weer opgehaald en dezelfde dag ontvingen wij het teveel betaalde weer op onze rekening. Dus: in alle opzichten zijn wij tevreden met Sanidutch: een betrouwbare onderneming, die weet hoe ze klanten tevreden kunnen krijgen en maken!
mayk meijer
mayk meijer
2022-01-12
Marisol Boensma
Marisol Boensma
2022-01-12
Danae Kamp
Danae Kamp
2021-11-30
Goede en snelle service! Vriendelijke en behulpzame mensen!!
Frank Witteveen
Frank Witteveen
2021-11-17
We zijn erg content met de service en acties die SaniDuth levert. Sneller dan aangegeven werden de besteld spullen al geleverd en geïnstalleerd. Chapeau!!!! Frank
M S
M S
2021-11-15
Heel professioneel, vriendelijk en snel hebben wij via Sanidutch ons toilet geheel laten vernieuwen. Heel tevreden! Geen moeite te veel, dankjewel Arjan!
Gijsbert ter Horst
Gijsbert ter Horst
2021-09-23

Samenstellen van jouw kraan door SaniDutch Enschede

Belangrijk bij het samenstellen/kiezen van de kraan is de aansluiting en maatvoering, want deze moeten wel gelijk zijn aan de vorige kraan. Daarnaast is het zaak om te gaan kijken welke kraan je handig vindt en wat mooi past bij de inrichting van het huis. Er is bijvoorbeeld een keuze tussen een kraan met een hendel of met een draaiknop. 

Allemaal keuzes waar je aan moet denken. Daarnaast is het nog de vraag welke kraan je dan nodig hebt, hier heb je de keuze tussen bijvoorbeeld:

  • Wastafelkranen
  • Badkranen
  • Keukenkranen
  • Douchekranen
  • Fonteinkranen
  • Gootsteenkranen
  • Inbouwkranen

Kranen in alle soorten en maten

Kranen komen in vele vormen en maten. Je hebt de wastafelkranen, maar natuurlijk ook de douchekranen. Deze wil je zo goed mogelijk kunnen gebruiken. 

SaniDutch Enschede is dealer van GROHE, het A-merk voor topkwaliteit kranen voor in de badkamer. Naast dat je wilt dat de kranen goed werken, is het mengen van warm en koud water van belang. Opdat je snel de ideale watertemperatuur ervaart voor het beste gebruiksgemak. 

In onze showroom heeft een rijk assortiment aan gebruiksvriendelijke kranen voor een optimaal gebruik. 

Advies bij ons in de showroom

Voor extra advies en alle vragen kun je altijd bij ons in de showroom in Enschede langs komen. Ook is dit handig om de producten en ons gehele assortiment eens in het echt te zien, hier kun je beter oordelen dan online. 

Als je inspiratie op wilt doen, kom dan gerust eens bij ons langs. Wij staan voor u klaar met een goed advies voor jouw kraan in Enschede. Het kan namelijk soms best lastig zijn om een keuze te maken tussen de verschillende kranen. Ga je voor een kraan met draaiknop of een handel? Verschillende keuzes waar we u graag bij helpen.

Kom bij SaniDutch in Enschede kijken en vind jouw ideale kraan in Enschede.

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. 

De badkamerwinkel  in Enschede (vlakbij Glanerbrug) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731). 

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen