BADKAMERS & MORE

Mogelijkheden voor radiatoren bij SaniDutch Enschede

Snel te vergeten, maar daarom niet minder belangrijk: radiatoren. Een warme aangename badkamer is natuurlijke hartstikke fijn. Zeker in de wintermaanden. Je moet er niet aan denken, dat je ‘s ochtends een koude badkamer instapt. Daarom zijn badkamerradiatoren essentieel.

Behalve voor comfort, is een radiator ook functioneel in de badkamer. De handdoeken moeten bijvoorbeeld ook een plekje krijgen om te drogen. 

Een radiator is dus eigenlijk onmisbaar in een badkamer. Je wilt natuurlijke wel een stijlvolle radiator aan de muur hebben hangen. De radiator moet aansluiten op het design van de badkamer. Bij Sani Dutch in Enschede bent u op het juiste adres voor een geschikte radiator die past bij uw badkamer.

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

 

Op basis van 51 waarderingen.
Angeline Hassing
Angeline Hassing
2022-01-29
Perfect. Goed advies
Alex Laan
Alex Laan
2022-01-24
Esther Bathoorn
Esther Bathoorn
2022-01-21
Erg fijn bedrijf. Ze luisteren naar je wensen, denken goed met je mee, prettige sfeer.
Jeroen Van Maarschalkerwaart
Jeroen Van Maarschalkerwaart
2022-01-20
Na uitvoerige overleg en in alle rust en naar volle tevredenheid tegels en toiletonderdelen kunnen uitzoeken. Alle materialen werden volgens afspraak en naar genoegen afgeleverd. De door Sanidutch aangetrokken aannemer was prima vakman en heeft naar volle tevredenheid werk afgeleverd waar wij heel blij mee zijn. Bij berekening van hoeveelheid tegels werd te veel gerekend en geleverd ( bijna een dubbele hoeveelheid dan nodig). Zonder probleem werd overschot aan tegels weer opgehaald en dezelfde dag ontvingen wij het teveel betaalde weer op onze rekening. Dus: in alle opzichten zijn wij tevreden met Sanidutch: een betrouwbare onderneming, die weet hoe ze klanten tevreden kunnen krijgen en maken!
mayk meijer
mayk meijer
2022-01-12
Marisol Boensma
Marisol Boensma
2022-01-12
Danae Kamp
Danae Kamp
2021-11-30
Goede en snelle service! Vriendelijke en behulpzame mensen!!
Frank Witteveen
Frank Witteveen
2021-11-17
We zijn erg content met de service en acties die SaniDuth levert. Sneller dan aangegeven werden de besteld spullen al geleverd en geïnstalleerd. Chapeau!!!! Frank
M S
M S
2021-11-15
Heel professioneel, vriendelijk en snel hebben wij via Sanidutch ons toilet geheel laten vernieuwen. Heel tevreden! Geen moeite te veel, dankjewel Arjan!
Gijsbert ter Horst
Gijsbert ter Horst
2021-09-23

Samenstellen van jouw radiator door SaniDutch in Enschede

Het samenstellen/kiezen van een geschikte radiator kan bij ons in de showroom. De radiator kan in eigen stijl samengesteld worden. Er zijn luxe uitvoeringen of bijvoorbeeld traditionele uitvoeringen. Welke we allemaal hebben laten we u graag zien in onze showroom.

De radiator hangt aan de muur en is dus altijd in zicht van iedereen die jouw badkamer binnenkomt. Je wilt dan natuurlijk een radiator in de badkamer hebben die past bij de badkamer. 

U kunt de vorm (hoogte, breedte) het design kiezen voor jouw de radiator. Dit zal de uitstraling van de badkamer alleen maar ten goede komen.

IMG_8409

Radiatoren in Enschede

Radiatoren kunnen een verschillende stijl hebben. Het kiezen van het uiterlijk van uw radiator hangt af van uw persoonlijke voorkeur. De aansluiting hangt af van uw badkamer. De afmetingen van de badkamer zijn bepalend voor de lengte, breedte en hoogte. Bepaal ook hoe sterk de kracht van de radiator moet zijn. Dat hangt ook weer af van de ruimte die het moet verwarmen.

De opties laten we u graag zien in onze showroom in Enschede.

Op zoek naar een goed en mooi toilet?

Bij SaniDutch in Enschede heeft u genoeg keuze voor een mooi toilet in uw stijl. 

Als u inspiratie op wilt doen, kom dan gerust eens bij ons langs. Wij staan voor u klaar met een goed advies voor uw badkamer. Het kan namelijk soms best lastig zijn om een keuze te maken tussen de toiletten. Er zijn verschillende keuzes waar we u graag bij helpen.

Kom daarom gerust bij SaniDutch in Enschede kijken en vind jouw ideale toilet in Enschede.

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. 

De badkamerwinkel  in Enschede (vlakbij Glanerbrug) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731). 

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen