BADKAMERS & MORE

Kom langs voor een gratis 3D-badkamer ontwerp

Iedereen is bij ons altijd welkom. Met of zonder afspraak. Het liefste schenken wij de volledige aandacht aan al onze bezoekers. Daarom stellen wij het enorm op prijs wanneer men voor het bezoek een afspraak maakt. Op deze manier kunnen wij onze volledige aandacht aan jou schenken, zoals het maken van een 3D-badkamer ontwerp.

Wil je onze showroom bezoeken en inspiratie opdoen. Of heb je een specifieke vraag. Maak dan een afspraak voor een showroom bezoek. Wij zorgen dan dat een deskundige medewerker jouw direct te woord staat.

Daarbij bieden wij voor al onze bezoekers de mogelijkheid om een gratis 3D-badkamer ontwerp te laten maken. Maak een afspraak en je weet zeker dat onze ontwerper alle tijd voor je neemt om jouw badkamer in 3D-vorm te geven.

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

SaniDutch

Euregioweg 243 a
7532 SM Enschede

Telefoon 053 569 9592
E-mail info@sanidutch.nl

Op basis van 51 waarderingen.
Angeline Hassing
Angeline Hassing
2022-01-29
Perfect. Goed advies
Alex Laan
Alex Laan
2022-01-24
Esther Bathoorn
Esther Bathoorn
2022-01-21
Erg fijn bedrijf. Ze luisteren naar je wensen, denken goed met je mee, prettige sfeer.
Jeroen Van Maarschalkerwaart
Jeroen Van Maarschalkerwaart
2022-01-20
Na uitvoerige overleg en in alle rust en naar volle tevredenheid tegels en toiletonderdelen kunnen uitzoeken. Alle materialen werden volgens afspraak en naar genoegen afgeleverd. De door Sanidutch aangetrokken aannemer was prima vakman en heeft naar volle tevredenheid werk afgeleverd waar wij heel blij mee zijn. Bij berekening van hoeveelheid tegels werd te veel gerekend en geleverd ( bijna een dubbele hoeveelheid dan nodig). Zonder probleem werd overschot aan tegels weer opgehaald en dezelfde dag ontvingen wij het teveel betaalde weer op onze rekening. Dus: in alle opzichten zijn wij tevreden met Sanidutch: een betrouwbare onderneming, die weet hoe ze klanten tevreden kunnen krijgen en maken!
mayk meijer
mayk meijer
2022-01-12
Marisol Boensma
Marisol Boensma
2022-01-12
Danae Kamp
Danae Kamp
2021-11-30
Goede en snelle service! Vriendelijke en behulpzame mensen!!
Frank Witteveen
Frank Witteveen
2021-11-17
We zijn erg content met de service en acties die SaniDuth levert. Sneller dan aangegeven werden de besteld spullen al geleverd en geïnstalleerd. Chapeau!!!! Frank
M S
M S
2021-11-15
Heel professioneel, vriendelijk en snel hebben wij via Sanidutch ons toilet geheel laten vernieuwen. Heel tevreden! Geen moeite te veel, dankjewel Arjan!
Gijsbert ter Horst
Gijsbert ter Horst
2021-09-23
Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen