BADKAMERS & MORE

Mogelijkheden voor je nieuwe toilet bij SaniDutch Enschede

Ook toiletten zijn te verkrijgen in verschillen soorten, maten en stijlen. Om je hiervan bewust te maken laten we u graag onze toiletten zien in onze showroom in Enschede.

Voor welke toiletpot ga je? Een staande of een hangende? Ga je voor een diepspoel toilet of een vlakspoel toilet? Hier helpen we u graag mee.

Functioneel en stijlvol is wat we bij Sanidutch Enschede proberen te realiseren. Voor de toiletten geldt dat net zo.

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

Op basis van 51 waarderingen.
Angeline Hassing
Angeline Hassing
2022-01-29
Perfect. Goed advies
Alex Laan
Alex Laan
2022-01-24
Esther Bathoorn
Esther Bathoorn
2022-01-21
Erg fijn bedrijf. Ze luisteren naar je wensen, denken goed met je mee, prettige sfeer.
Jeroen Van Maarschalkerwaart
Jeroen Van Maarschalkerwaart
2022-01-20
Na uitvoerige overleg en in alle rust en naar volle tevredenheid tegels en toiletonderdelen kunnen uitzoeken. Alle materialen werden volgens afspraak en naar genoegen afgeleverd. De door Sanidutch aangetrokken aannemer was prima vakman en heeft naar volle tevredenheid werk afgeleverd waar wij heel blij mee zijn. Bij berekening van hoeveelheid tegels werd te veel gerekend en geleverd ( bijna een dubbele hoeveelheid dan nodig). Zonder probleem werd overschot aan tegels weer opgehaald en dezelfde dag ontvingen wij het teveel betaalde weer op onze rekening. Dus: in alle opzichten zijn wij tevreden met Sanidutch: een betrouwbare onderneming, die weet hoe ze klanten tevreden kunnen krijgen en maken!
mayk meijer
mayk meijer
2022-01-12
Marisol Boensma
Marisol Boensma
2022-01-12
Danae Kamp
Danae Kamp
2021-11-30
Goede en snelle service! Vriendelijke en behulpzame mensen!!
Frank Witteveen
Frank Witteveen
2021-11-17
We zijn erg content met de service en acties die SaniDuth levert. Sneller dan aangegeven werden de besteld spullen al geleverd en geïnstalleerd. Chapeau!!!! Frank
M S
M S
2021-11-15
Heel professioneel, vriendelijk en snel hebben wij via Sanidutch ons toilet geheel laten vernieuwen. Heel tevreden! Geen moeite te veel, dankjewel Arjan!
Gijsbert ter Horst
Gijsbert ter Horst
2021-09-23
Luxe badkamer

Samenstellen van jouw toilet door SaniDutch in Enschede

Het samenstellen van jouw toilet kan bij ons in de showroom. De toiletbril, de pot en de spoeling kunnen gecombineerd worden en een eigen stijl hebben. Er zijn luxe uitvoeringen of bijvoorbeeld traditionele uitvoeringen. Welke we allemaal hebben laten we u graag zien in onze showroom.

Elke dag, meerder keren per dag maken we gebruik van het toilet, daarom is het ook belangrijk dat het toilet er netjes en verzorgd uit ziet. Ook als u bezoek krijgt, is het belangrijk dat het erg netjes en verzorgd uitziet.

Bij het toilet kunt u bijvoorbeeld nog accesoires toevoegen, om een mooie uitstraling te hebben geven we u als tip mee deze in dezelfde stijl te doen.

IMG_8409

Toiletten in Enschede

Toiletpotten kunnen een verschillende stijl hebben, je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een staande of hangende. Een hangend toilet heeft vaak toch de voorkeur, de reden hiervoor is dat het er moderner en luxer uit ziet.

Ook de toiletbril heeft verschillende stijlen, namelijk wil je hem zacht dicht laten gaan of gewoon laten klapperen? Hiervoor heb je de keuze tussen een soft-close systeem of niks.

Deze opties laten we u graag zien in onze showroom in Enschede.

Op zoek naar een goed en mooi toilet?

Bij SaniDutch in Enschede heeft u genoeg keuze voor een mooi toilet in uw stijl. 

Als u inspiratie op wilt doen, kom dan gerust eens bij ons langs. Wij staan voor u klaar met een goed advies voor uw badkamer. Het kan namelijk soms best lastig zijn om een keuze te maken tussen de toiletten. Er zijn verschillende keuzes waar we u graag bij helpen.

Kom daarom gerust bij SaniDutch in Enschede kijken en vind jouw ideale toilet in Enschede.

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. 

De badkamerwinkel  in Enschede (vlakbij Glanerbrug) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731). 

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen