BADKAMERS & MORE

Mogelijkheden voor je nieuwe wandtegels bij SaniDutch Enschede

Bent u aan het verbouwen of renoveren van uw badkamer? Bent u dus opzoek naar nieuwe wandtegels voor in uw badkamer? Dan bent u bij SaniDutch in Enschede aan het goede adres.

De badkamertegels, zowel op de vloer als aan de wand, geven jouw badkamer de sfeer die je in je badkamer wilt. Dat kan in de kleuren die jij wilt. Twijfel dus niet en kom eens kijken naar onze wandtegels voor je badkamer in Enschede.

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

Op basis van 51 waarderingen.
Angeline Hassing
Angeline Hassing
2022-01-29
Perfect. Goed advies
Alex Laan
Alex Laan
2022-01-24
Esther Bathoorn
Esther Bathoorn
2022-01-21
Erg fijn bedrijf. Ze luisteren naar je wensen, denken goed met je mee, prettige sfeer.
Jeroen Van Maarschalkerwaart
Jeroen Van Maarschalkerwaart
2022-01-20
Na uitvoerige overleg en in alle rust en naar volle tevredenheid tegels en toiletonderdelen kunnen uitzoeken. Alle materialen werden volgens afspraak en naar genoegen afgeleverd. De door Sanidutch aangetrokken aannemer was prima vakman en heeft naar volle tevredenheid werk afgeleverd waar wij heel blij mee zijn. Bij berekening van hoeveelheid tegels werd te veel gerekend en geleverd ( bijna een dubbele hoeveelheid dan nodig). Zonder probleem werd overschot aan tegels weer opgehaald en dezelfde dag ontvingen wij het teveel betaalde weer op onze rekening. Dus: in alle opzichten zijn wij tevreden met Sanidutch: een betrouwbare onderneming, die weet hoe ze klanten tevreden kunnen krijgen en maken!
mayk meijer
mayk meijer
2022-01-12
Marisol Boensma
Marisol Boensma
2022-01-12
Danae Kamp
Danae Kamp
2021-11-30
Goede en snelle service! Vriendelijke en behulpzame mensen!!
Frank Witteveen
Frank Witteveen
2021-11-17
We zijn erg content met de service en acties die SaniDuth levert. Sneller dan aangegeven werden de besteld spullen al geleverd en geïnstalleerd. Chapeau!!!! Frank
M S
M S
2021-11-15
Heel professioneel, vriendelijk en snel hebben wij via Sanidutch ons toilet geheel laten vernieuwen. Heel tevreden! Geen moeite te veel, dankjewel Arjan!
Gijsbert ter Horst
Gijsbert ter Horst
2021-09-23

Samenstellen van jouw wandtegels door SaniDutch Enschede

De keuze van je tegels is belangrijk. Je kiest voor vloer- en wandtegels. Deze zijn verschillend. De slijtvastheid van vloertegels is groter dan die van wandtegels.  

Badkamertegels komen in een brede mogelijkheid aan vormen en maten. Bij SaniDutch kun je jouw voorkeuren voor je wandtegels vinden. 

Wij werken met vooraanstaande topmerken, waar wij de tegels afnemen:

  • Flaviker
  • Grandeur 
  • The Mosiac Factory
  • Keope
  • Pastorelli
  • Sintesi
  • Marazzi
  • Rak

Wandtegels in kleuren en stijlen

De kleuren en stijlen van je badkamer zijn persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk jouw idee tot uiting te brengen in je badkamer. Dat kan met een strak modern design. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een ietwat traditionelere badkamer in een landelijke of koloniale stijl. 

Verder kijk je naar de vormen van de tegels. Vierkante, rechthoekige of in een patroon van zeshoekige tegels. Daar kunnen we samen naar kijken. Zodat we de badkamer volgens jouw unieke verwachtingen kunnen betegelen.

Voor deze keuze is het goed om bij ons in de showroom te komen kijken. De verschillende stijlen en kleuren die wij hebben uitgezet, nemen jou op weg naar de badkamer die volledig uit jouw idee bestaat.

Advies bij ons in de showroom

Voor extra advies en alle vragen kun je altijd bij ons in de showroom in Enschede langs komen. Ook is dit handig om de producten en ons gehele assortiment eens in het echt te zien, hier kun je beter oordelen dan online. 

Als je inspiratie op wilt doen, kom dan gerust eens bij ons langs. Wij staan voor u klaar met een goed advies voor jouw wandtegels in Enschede. Het kan namelijk soms best lastig zijn om een keuze te maken tussen de verschillende wandtegels. Ga je voor wandtegels die erg strak en modern zijn of ga je voor een wat authentiekere stijl? Verschillende keuzes waar we u graag bij helpen.

Kom bij SaniDutch in Enschede kijken en vind jouw ideale wandtegels in Enschede.

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. 

De badkamerwinkel  in Enschede (vlakbij Glanerbrug) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731). 

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen