BADKAMERS & MORE

Sfeervolle badkamertegels

Badkamertegels zijn het fundament voor het interieur van je badkamer. Ze maken de badkamer uniek en geven het sfeer. Bij SaniDutch is er keuze uit vele verschillende tegels van topmerken. In onze showroom hebben zeker dat wat jij zoekt.

De badkamertegels, zowel op de vloer als aan de wand, geven jouw badkamer de sfeer die je in je badkamer wilt. Dat kan in de kleuren die jij wilt. Twijfel dus niet en kom eens kijken naar onze badkamertegels

 

Vloertegels en wandtegels

De keuze van je tegels is belangrijk. Je kiest voor vloer- en wandtegels. Deze zijn verschillend. De slijtvastheid van vloertegels is groter dan die van wandtegels.  

Badkamertegels komen in een brede mogelijkheid aan vormen en maten. Bij SaniDutch kun je jouw voorkeuren voor je vloer- en wandtegels vinden. 

Lees meer over wandtegels >

Merken

Wij werken met vooraanstaande topmerken, waar wij de tegels afnemen.

  • Flaviker
  • Grandeur 
  • The Mosiac Factory
  • Keope
  • Pastorelli
  • Sintesi
  • Marazzi
  • Rak

Kleuren en stijlen

De kleuren en stijlen van je badkamer zijn persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk jouw idee tot uiting te brengen in je badkamer. Dat kan met een strak modern design. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een ietwat traditionelere badkamer in een landelijke of koloniale stijl. 

Verder kijk je naar de vormen van de tegels. Vierkante, rechthoekige of in een patroon van zeshoekige tegels. Daar kunnen we samen naar kijken. Zodat we de badkamer volgens jouw unieke verwachtingen kunnen betegelen.

Voor deze keuze is het goed om bij ons in de showroom te komen kijken. De verschillende stijlen en kleuren die wij hebben uitgezet, nemen jou op weg naar de badkamer die volledig uit jouw idee bestaat. 

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. 

De badkamerwinkel  in Enschede (vlakbij Glanerbrug) is goed bereikbaar vanaf de N35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731). 

.

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243 a. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

Open chat
Chat met ons
Hallo Hoe kunnen wij u helpen